Ny uke, nye muligheter!

Våknet i dag at det stod en blid venninne på døren min, med Zumba dvd i hånden :) hihi...nå blir det dans i kjellerstuen! Jeg har tenkt at jeg må begynne å trene på et helsesenter. Og det skal jeg, men for 4 uker siden tok jeg en operasjon i min store tå, og da får jeg ikke på meg joggeskoene ennå...og ikke får jeg gått tur med kroks...hehe...det hadde ikke vært noe pent syn og heller ikke noen varm opplevelse i snøen. Så da har jeg en god venninne som lånte meg en Zumba dvd. Så da blir det trening hjemme! Og dumt er ikke det, får da blir familien med!

                                                              

 

 

Nå er første dagen begynt med Nutrilett...jeg liker selvfølgelig sjokoladesmaken best, men for at jeg ikke skal bli fort lei, har jeg kjøpt inn litt forskjellige smaker og supper.

 

                                                                                                

  

I dag var første dagen som jeg har turt å gå på vekten, siden jeg har konkurranse her inne, så veier jeg meg hver mandag, og det var det jeg trodde........ der sto det: " LOL"

 

                                                         

 

hehe....

men det gjør ikke noe, for motivasjonen er på topp!! Og neste mandag skal jeg fortelle deg hvor mye jeg har gått ned!

Ønsker dere alle en kjempe fin start på ny uke.

Linda

Stikkord:

2 kommentarer

sommeren2011

28.feb.2011 kl.14:42

Så fint at du ønsker å dele hele opplevelsen rundt en slik operasjon. :) Du er tøff! Lykke til!

Linda Suzann

28.feb.2011 kl.16:08

sommeren2011: Tusen takk for det, det var ingen lett avgjørelse, hverken operasjon eller å lage blogg...men er så glad for at jeg laget en blogg, for det gir meg mer motivasjon :)

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente på 38 år, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for å skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til å følge meg! Mail:linda.suzann@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits