Endelig! Og nytt Middagstips!

 

Hei, alle sammen!

Endelig får jeg i meg nok vann!! Jeg har fått magekrampe av å drikke van tidligere, men nå går det helt flott, det var utrolig frustrerenes å ikke få drikke vann nok, bare saft, te osv. Vann har så mye å si for kropp og velvære! Etter denne tiden vet jeg alt om det! Og om du skal gå ned i vekt er det kjempe viktig å drikke nok vann!

jeg har en imsdal vannflaske forrann meg hele tiden!

i går kveld bestilte barna en kose kveld siden det var den siste dagen i påske, de vill ha pannekaker til kvelds...ååå det så så godt ut med blåbær og rømme, så jeg var nødt til å prøve! Men det ga meg en dumper :( jeg kaldsvettet, kramper i magen, kvalme og tretthet! usj...det var ikke noe godt! Neste gang kommer jeg til å stå i mot fristelsen vet jeg ;o)

jeg har fått noen tlf angående min blogg, tusen takk for oppmuntringer!! Noen lurer på hvor de skal kommentere! under hvert innlegg jeg skriver, står det dato, blogg, kommentarer, permalenke, tips en venn..bare trykk direkte på kommentarer ;o)

ønsker alle en flott tirsdag!

Klem fra Linda

 

Nytt middagstips:

siden det er tirsdag og rett etter påske valgte jeg en enkel rett!

 

Brokkoletti

Ingredienser

  • 6 stkegg
  • 6 ssvann
  • 1 tssalt
  • ½ stkbrokkoli , bunt
  • ca.100 g revetmagerost , (ca. 16% fett)
  • ½ tspepper
  • 4 skivespekeskinke

Slik gjør du

1. Pisk sammen egg, vann og salt.

2. Smelt margarin i en middels varm panne og hell i røren. Legg på ferdig kokt brokkoli når eggepannen har stivnet noe.

3. Dryss revet ost på toppen. Legg over et lokk og la pannen stå på svak varme  til eggene har stivnet og osten har smeltet.

Server eggepannen med spekeskinke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente på 38 år, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for å skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til å følge meg! Kontakt meg på: plekelund@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits