Her er noen blogger jeg liker å lese!! Kanskje det er din blogg??

Hei på dere!!

Hvordan er livet? Har dere hatt en fin påske?

Vel...det er overstått her hjemme og barna er sendt på skolen, tror de synes det var godt å begynne igjen. Har hatt min eldste datter Sara og mitt barnebarn på besøk i noen dager, det har vært utrolig kos. I dag skal de hjem igjen, og hverdagen har begynt ;o)

 sola på jord!Til helgen skal vi ha fullt hus med gjester, da skal vi feire 2 bursdager her hjemme, så vi blir vel ca 25 stk! Vi gleder oss, og vi elsker å stelle for andre!! Hele familien! Da blir det kakebaking og skal prøve meg på bl.a ostekake!

I går hadde jeg dårlig tid og fikk ikke laget middag, og mellom slagene i shopping tur på Plantasjen og butikk og kjøre barn, måtte jeg kjøpe meg noe mat...så sulten som jeg var fristet det utrolig myyyyyye med en liten burger og pommes frites...det ble 4 små biter av burgeren og 3 pommes frites før det kom opp igjen, litt for optimistisk forsto jeg da ;o)) hehe...

 

 

jeg fikk kjøpt noen nyyydelige margeritter!

 

noen hvite potteroser.

i år satser jeg på mye hvite blomster på terrassen, elsker å ha samme farge!

 

Her er noen blogger jeg liker å lese:

jeg liker å lese alle blogger!!! Bare for å si det, jeg er ganske nysgjerrig av natur, og liker det meste! Det er noen blogger jeg har stoppet opp ved, og jeg kommer til å legge ut flere senere etterhvert som jeg synes det er spennende tema å lese hos deg!  Jeg leser de jeg har på min min venneliste stort sett...jeg går også inn på topplister over byer og titter litt, spesielt her i Råde! <jeg har stoppet opp ved noen blogger her i Råde, liker å lese spesielt hva dere ungdommer liker å gjøre...dere er såååå  flinke til å skrive!! Jeg er helt imponert...

 Jostein og Jens sin blogg om mobbing er kjempe fin. unge gutter som skriver om hvordan det føles å bli mobbet og deler sin og andres historie...det er utrolig tøft gjort å stå frem slik! Jeg vet ikke om alle historiene er sanne, men uansett det er flott at noen tørr og stå opp!!

http://josteinogjens.blogg.no/

noen av mine venners blogger:

http://synsegulla.blogg.no/

http://lettsprett.blogg.no/

http://slankerinna.blogg.no/

http://tvillingmor09.blogg.no/

http://slankmegflat.blogg.no/

http://gotteriogsann.blogspot.com/

http://hverdagslivethosmegogmine.blogspot.com/

jeg er også stolt av å fortelle at jeg har en venninne som har en blogg som er Norges mest elskede blogg! Her kan du finne fantastiske oppskrifter:

http://passion4baking.com/

Kos deg med lesingen!!

Ønsker dere alle en flott dag!

Klem Fra Linda

 

6 kommentarer

Tvillingmor09

27.apr.2011 kl.12:22

Takk takk vart jo rørt nå:-) kjekt å se noen lese min blogg:-)

lettsprett

27.apr.2011 kl.14:41

Henger meg på tvillingmor på den der :) Men skal sier at jeg liker veldig godt å lese din blogg også :)

synsegulla

28.apr.2011 kl.09:30

Tusen takk, så hyggelig at du liker bloggen min. Det er gjensidig by the way. Hm, du inspirerte meg. Kanskje jeg skulle laget meg en egen kategori med blogger jeg liker å lese? Kanskje det er noe andre har lyst å ta en kikk på?

Jeg gikk tur i går og her blomstrer hestehov, løvetann, hvitveis og engkarse om kapp nå, og løvet spretter for fult. tror jammen vi må klippe plenen jeg.

Håper du får en kjempefin dag i sola i dag, og nyter de nye blomstene dine :) Hverdagsgleder verdt å ta vare på :)

Linda Suzann

28.apr.2011 kl.10:57

synsegulla:ja, det synes jeg du bør gjøre! ;o) herlig å se blomster komme, elsker vår!! så at vi bør tenke på plenen i går jeg også, utrolig tidlig! i dag er det overskyet her i råde, det gjør ingenting, jeg har rengjørings dag :) hehe..klem

Linda Suzann

28.apr.2011 kl.10:58

lettsprett: tusen takk!! klem

Linda Suzann

28.apr.2011 kl.10:58

Tvillingmor09: ja, ikke sant! love it! klem

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente på 38 år, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for å skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til å følge meg! Kontakt meg på: plekelund@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits