Veiedag! Nytt middagstips :o)

Hei, alle sammen!

Først og fremst gratulerer med hverandre William & Kate!! NYdelige var dere!!

Har du hatt en fin helg? Det håper jeg virkelig! Jeg har storkost meg, lørdag hadde vi 30 gjester her i bursdag på middag og kaker, det var kjempe koselig. Jeg elsker å stelle for andre så alt gikk helt flott! Jeg laget deilig taco gryte med tortilla chips, ost, mais, rømme og salsa dip..det fallt i smak hos liten og stor..jeg orker jo som regel ikke mer enn noen gafler og blir kjempe mett. men jeg klarer en tynn bit av kake til dessert også! Skal jo kose seg en sjelden gang også!

 Lørdagskveld hadde vi også en ungdomskveld på Sion, det er noe vi har annenhver lørdag! Det er alltid kjempe koselig! Og alle er velkommen!

Ellers prøver jeg og trimme litt om dagen, sykle, gå turer osv..herlig i det flotte været!

jeg veier meg hver mandag, og i dag hadde jeg gått ned 1 kg, nå har jeg gått ned totalt fra jeg begynte 3 uker før operasjonen 24,1 kg :)

fremtiden ser lys ut :)

 husk uansett mål du setter deg, store eller små, et steg av gangen hjelper deg ut av tunellen!

 

Middagstips:

Kylling i wok fra Kina

Ingredienser

  • 4 stkkyllingfilet
  • 2 båthvitløk
  • 2 ts finhakket,frisk ingefær
  • 1 stkrød chili
  • 1 poseferdig woksaus
  • 1 stkrødløk
  • 1 stkgrønn squash
  • 1 stkrød paprika
  • 1 bokshermetisk babymais
  • ½ stkbrokkoli
  • 2 ssrapsolje til steking
  • 1 pkfullkornsnudler
  • 1 ts nykvernetpepper

Slik gjør du

1. Skjær kyllingfiletene i strimler.

2. Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.

3. Skjær rødløk i ringer, squash i skiver, paprika og brokkoli i biter.

4. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.

5. Ta kjøttet ut av marinaden og fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene.

6. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudler forsiktig i til slutt. Tilsett marinaden og smak til med pepper og eventuelt salt.

2 kommentarer

synsegulla

02.mai.2011 kl.22:12

Gratulerer med nok en kg ned :) Supert! Den middagen så nydelig ut.

Linda Suzann

03.mai.2011 kl.08:11

synsegulla: Tusen takk, vennen!! Det går heldigvis rett vei! sund middag er godt det ;o)

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente på 38 år, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for å skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til å følge meg! Kontakt meg på: plekelund@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits