Veiedag! Nytt middagstips :o)

Hei, alle sammen!

Frst og fremst gratulerer med hverandre William & Kate!! NYdelige var dere!!

Har du hatt en fin helg? Det hper jeg virkelig! Jeg har storkost meg, lrdag hadde vi 30 gjester her i bursdag p middag og kaker, det var kjempe koselig. Jeg elsker stelle for andre s alt gikk helt flott! Jeg laget deilig taco gryte med tortilla chips, ost, mais, rmme og salsa dip..det fallt i smak hos liten og stor..jeg orker jo som regel ikke mer enn noen gafler og blir kjempe mett. men jeg klarer en tynn bit av kake til dessert ogs! Skal jo kose seg en sjelden gang ogs!

Lrdagskveld hadde vi ogsen ungdomskveld p Sion, det er noe vi har annenhver lrdag! Det er alltid kjempe koselig! Og alle er velkommen!

Ellers prver jeg og trimme litt om dagen, sykle, g turer osv..herlig i det flotte vret!

jeg veier meg hver mandag, og i dag hadde jeg gtt ned 1 kg, n har jeg gtt ned totalt fra jeg begynte 3 uker fr operasjonen 24,1 kg :)

fremtiden ser lys ut :)

husk uansett ml du setter deg, store eller sm, et steg av gangen hjelper deg ut av tunellen!

Middagstips:

Kylling i wok fra Kina

Ingredienser

  • 4 stkkyllingfilet
  • 2 bthvitlk
  • 2 ts finhakket,frisk ingefr
  • 1 stkrd chili
  • 1 poseferdig woksaus
  • 1 stkrdlk
  • 1 stkgrnn squash
  • 1 stkrd paprika
  • 1 bokshermetisk babymais
  • stkbrokkoli
  • 2 ssrapsolje til steking
  • 1 pkfullkornsnudler
  • 1 ts nykvernetpepper

Slik gjr du

1. Skjr kyllingfiletene i strimler.

2. Bland kyllingstrimler, hvitlk, ingefr og chili med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.

3. Skjr rdlk i ringer, squash i skiver, paprika og brokkoli i biter.

4. Kok nudlene etter anvisningen p pakken.

5. Ta kjttet ut av marinaden og fres kjttet raskt (2-3 minutter) i olje p sterk varme i en panne. Ta ut kjttet og fres grnnsakene.

6. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudler forsiktig i til slutt. Tilsett marinaden og smak til med pepper og eventuelt salt.

2 kommentarer

synsegulla

02.mai.2011 kl.22:12

Gratulerer med nok en kg ned :) Supert! Den middagen s nydelig ut.

Linda Suzann

03.mai.2011 kl.08:11

synsegulla: Tusen takk, vennen!! Det gr heldigvis rett vei! sund middag er godt det ;o)

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente p 38 r, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til flge meg! Kontakt meg p: plekelund@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits