Ikke la trening bli til en besettelse :)

God morgen :)

Når jeg våknet i dag hadde jeg ganske så vondt midt under beinet, i går gikk jeg nesten 1 mil tur langs vakre vansjø, det var super fint! Jeg nyter naturen, luktene og lydene! Livet er et fint sted å være i, og det gjør meg så glad å gå turer som jeg skrev i går...jeg tror jeg må ha nye gå sko, det gjør litt vondt...

 har du noen sko å anbefale?

i dag på god morgen Norge tv 2 snakket de om trening besettelse...det finnes jo de som trener så mye at det går utover alt, jeg tror på en sund balanse, jeg tror at mann bør trene en eller annen form daglig, men at det skal gå utover familie og alt tror jeg ikke...f. eks om du tar med deg barna ut på tur kan en ikke ha fokus på puls, da må en ta seg litt tid og kansje stoppe opp å se på en blomst...eller?

Livet har mye å by på

Det viktigste man bør huske på er at livet består av mer enn bare kosthold og trening. Det vil hjelpe mye å rette fokuset mot andre ting. Hvem ønsker vel å se tilbake på livet sitt og tenke på alt man gikk glipp av. Sixpack, markerte lår og svulmende biceps er kjempeflott, og det er bra å ha mål å jobbe mot, men ikke om det går på bekostning av selve livet. Akkurat her kan du faktisk få i både pose og sekk ? du kan spise sunt, trene, treffe venner, reise og allikevel oppnå ?drømmekroppen?. Det handler om balanse, og finne en livsstil man trives med. og indre skjønnhet og glede er det vakreste  :)

 heller tykk og glad en tynn og sur ;o) haha...(dette er ikke meg assa) haha

Men en bra helse gjør deg glad!! Finn din balanse, ikke la hver å tren liksom, for det har du ingenting igjen for, du vil heller ikke sitte igjen når du blir gammel og ha sløst bort livet forann tv og spist godteri!! Nei, finn din vei!!

ønsker dere alle en super fin tirsdag!!

klem Linda

Jeg har stadig noen

 

 

4 kommentarer

Ivar Rodriguez Kristoffersen

24.mai.2011 kl.11:24

Du har et veldig godt poeng her. Det viktigste er å finne en ballanse :)

Bra skrevet og reflektert

Linda Suzann

24.mai.2011 kl.11:46

Ivar Rodriguez Kristoffersen: tusen takk :) det var veldig hyggelig at du leste bloggen min :)fin blogg du har også, den skal jeg følge med på!

kaii2

24.mai.2011 kl.13:35

Da er veldig viktig å finne ein balanse. Når eg kom heim i fra lungesjukehus i oktober 10, så hadde eg besettelse av trening. Eg måtte nesten gjøre da, for da var min helse som sto på spill. Eg måtte komme i bedre form for at hverdagen min skulle bli bedre. Da gjaldt berre den første mnd. Når eg hadde kommet meg inn i ein god rytme og motivasjonen var til stede trengte eg ikke berre å ha fokus på meg selv lenger.

Linda Suzann

24.mai.2011 kl.15:59

kaii2: det høres ut som en sund besettelse ;o) forstår godt at du måtte sette av tid til deg selv i slik situasjon. men det er ingen "ond" besettelse ;o) stå på videre!! flott blogg du har! ser stoooor forskjell på dine bilder, du er utrolig flink!!!

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente på 38 år, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for å skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til å følge meg! Kontakt meg på: plekelund@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits