middagstips :-)

Hi, folks!

i dag får du et middagstips av meg, før jeg fyker videre til damenes aften på Bauhaus. Jeg har vært på spa lunsj i dag som vi har badet føttene våre i vann og pleiet de med herlige kremer ;o) mmmm...love it!!!

                  

nå skal jeg fyke videre snart til damenes aften på Bauhaus, det blir utrolig spennende...det skal handle om hagearbeid, det passer meg utmerket!! Så i dag har det virkelig vært en dame dag, og godt er det innimellom!!

Det passer utrolig godt med lettvint og sund middag i dag, WOK :)

ha en fortsatt fantastisk dag!

klems Linda

Lynrask wok

Ingredienser

  • 300 grenskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ssolje til steking
  • 1 posedypfryst wokblanding
  • 1 poseferdig woksaus

Slik gjør du

1. Varm woken/stekepannen og tilsett oljen.

2. Tilsett kjøttet og la det frese i 2-3 minutter på sterk varme. Ta kjøttet ut av woken/pannen.

3. Fres grønnsakene, tilsett kjøtt og saus og kok opp.

Serveres straks, med ris.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente på 38 år, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for å skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til å følge meg! Kontakt meg på: plekelund@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits