kos og sånn ;-) bilder fra Bauhaus i går :)Hallo alle sammen :)

Har du det fint? Håper det!! Livet er et fint sted å være i ;-)

Kaffen er god å ha når jeg våkner! Elsker det! Det første jeg tenker når jeg for op øynene er: Er det sol ute? Nå skal jeg sette på kaffen, hva tenker du?

Når du våkner om morgenen, Brumm," sa Nøff etter en lang stund, "hva er det første du da sier til deg selv?" "Jo," sa Brumm, "jeg sier: Mon tro hva jeg får å spise til frokost? - Hva er det første du sier, Nøff?" "Jeg sier: Jeg lurer på hvilke spennende ting som kommer til å hende i dag," svarte Nøff. Brumm nikket tankefullt. "Det er omtrent det samme," sa han.

"Ole Brumm"


Elsker Ole Brumm sitater, han er alltid enkel positiv!! :)

Midtveis mellom huset til Ole Brumm og huset til Nasse Nøff lå et lite tenkested hvor de to vennene møtte hverandre og hvor de kunne sitte og tenke en stund, og tenke på hva de skulle gjøre når de hadde tenkt.

 

"Å, Bamsen min!" sa Kristoffer Robin.
"Jeg er så glad i deg!"
"Det er jeg også," sa Ole Brumm.

 

I går var jeg bedt med på damenes aften på Bauhaus :) Det var kjempe koselig, og det er faktisk første gang jeg har satt mine ben på Bauhaus i Vesby og det er virkelig til å anbefale å ta turen ditt. Mega fint sted!


utenfor Bauhaus i Vestby :) Det var damenes aften og tema var hage..
Digger denne, og den er super deilig å ligge i...det ser litt rotette ut der nå, men det er fordi jeg og min venninne måtte prøve den...hihi..Et hav av blomster til en billig pris!

den sorte blomster potten med alt tilbehør hadde jeg såååå lyst på 1140 for alt!

hva med et toalett sete med ost og mus?? hihi


Vi fikk også et gavedryss med hagehansker, blomster, t-skjorte, planteblomster i flott potte som vi fikk med hjem +++

Alltid kos og komme seg ut sammen med venninner!

Ønsker dere alle en super fin torsdag!

Klem Linda


  

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente på 38 år, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for å skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til å følge meg! Kontakt meg på: plekelund@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits