Middagstips på Kristihimmel fartsdag :-)

Hei, hei :)

I dag tenkte jeg skulle dele et middags tips, men først og fremst vil jeg fortelle deg at damen bak Passion4baking er en jeg kjenner og stolt er jeg for det. Det er ikke lenge siden Manuela laget sin blogg og nå har hun nådd toppene :) Hun elsker å bake, det er jo hennes passion, og hun har kommet ut i sine drømmer...selv om dette er ingen slankeblogg er hun et utrolig forbilde, og du trenger jo ikke alltid bake for din egen skyld, du gleder jo andre med ditt verk, eller hva? Og så morsomt om du får til et kunstverk for andre, som Manuela, hun baker og gir gjerne ut til trengene, fantastisk!!! og hun har kommet ut i sine drømmer er helt fantastisk,  og det gir meg et push til å strekke meg videre etter mine drømmer, mitt motto er: " Holde fast på drømmer på tross av omstendigheter" Det er viktig med håp og drømmer!! Og Spesielt om du drømmer å strekke deg mot en bedre helse, ikke mist håpet, det er aldri for sent!!!

Her er hun sammen med gjengen fra God morgen Norge på tv 2, hun bakte cupecakes sammen med Wenche 27 mai :)

http://passion4baking.com/

 

 

 

Middagstips på Kristihimmel fartsdag:

Ytrefilet med bulgur og bønner

Ingredienser

  • Ca.600gytrefilet av svini skiver
  • ½tssalt
  • ¼tspepper
  • 1ssmargarineller olje til steking
  • 3dlbulgur
  • 2pkaspargesbønner
  • 1posesjysaus
  • 1tstørket timian

Slik gjør du

1. Kok bulgur etter anvisning på pakken.


2. Ha bulguren i en stekepanne, sammen med bønner. La det steke til bønnnene er møre (ca 5 minutter).


3. Lag sjysausen etter anvisning på posen. Tilsett timian.


4. Krydre ytrefiletene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme et par minutterønsker dere alle en super fin kristihimmel fartsdag :) Kos dere!!!

 

Klem Linda

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente på 38 år, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for å skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til å følge meg! Kontakt meg på: plekelund@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits