Det raser om dagen :-)

Hei og hopp!

Nå er pinsen over og vi har tatt livet stort sett med ro...Lørdag var det markedsdag i Råde og det var kaldt og vått...men det var faktisk masse folk og en flott dag!

Jeg synes det regner alt for mye om dagen og veldig ustabilt..jeg gikk inn på yr.no for å se på langtids varslet, og det så jo ikke mye lovende ut, skulle ønske jeg rett og slett hadde råd til sydentur i sommer...hvordan er været hos deg?

blomstene mine fryder seg over regnet om dagen hvertfall! Elsker liljer!I går troppet jeg på vekta igjen, og har gått ned hele 3.6 kg på en uke, har ikke gjort noe spesielt og tilsammen nå er jeg kommet til 31.6 kg...!!!!! :) :) :) Synes det raser om dagen..men sånn er det jo..jeg er super fornøyd!

jeg vurderer å melde meg inn på Expressgym i Råde, siden det regner så mye om dagen, så er det kansje like greit, tenkte jeg egentlig skulle begynne til høsten, fordi jeg sykler jo mye selv, men har ikke så veldig lyst til å sykle i regn! :-( Så da blir det å melde seg inn tror jeg!

http://www.expressgym.no/index.php?option=com_fabrik&Itemid=50

Har du husket å stemme frem Lano David Elias? Håper det! Hver med¨å stemme han frem :)

http://www.lano.no/bidrag/david-elias-ostfold

 

Ønsker deg en superduper fin tirsdag!

Klem fra Linda

2 kommentarer

Sara Emilie og David Elias

14.jun.2011 kl.13:59

Oi det var mye! Grattis! Du er kjempe flink!

Linda Suzann

15.jun.2011 kl.09:16

Sara Emilie og David Elias: Takk jenta mi <3

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente på 38 år, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for å skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til å følge meg! Kontakt meg på: plekelund@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits