SOL

God morgen!

Snakke om været kan en aldri unngå:

Ja, i dag tittet den store gule tingen på himmelen frem for å si Hei ;-) Da er det vel bare å nyte da! Det skal visst ikke vare så lenge...så da må jeg passe på..få litt vitaminer og endorfiner i kroppen!! Selv om jeg ikke har så mye tålmodighet lenger til å ligge helt stille i sola, tror du det er alderen?? hehe...jeg liker heller å tussle litt med hage arbeid i sola egentlig, å så setter jeg meg ned innimellom, før i tida, kunne jeg ligge rett ut i flere timer uten at det gjorde noe som helst ting!

Hva skal jeg gjøre?:

Den siste uken har jeg vært endel forskjølet, bare i nesa og hals, ikke feber... men den siste uken har svimmelheten bare økt på også!! Jeg var hos legen her om dagen og han undersøkte meg grundig, for å se at det ikke var noe ny blodpropp...han tok test på krystallsyke også, han fant ingenting og henviste meg til MR av hode.,,jeg kjenner jeg blir sliten og lei egentlig...jeg fikk litt vondt i lungene her om dagen og ble gripet av litt redsel da ja, og tenkte, tenk om legen min tar feil!? :( men jeg tror ikke han egentlig gjør det., han er litt redd for slike ting han også, men det er ekkelt å ha det slik...det må jeg si...svimmelheten er der, blodtrykket mitt ligger normalt lavt sier han...så jeg vet ikke...kan det være for lite mat, jeg drikker mer enn nok, kan det være at jeg går for fort ned, eller rett og slett virus om dagen? hmmmm...håper hvertfall det går fort over!! Har lyst å fortelle deg at du kan kommentere om du trykker på kommenter rett under innlegget! ;-)

Turen til Oslo:

Jeg fortalte for en stund siden at jeg skulle på musikkens dag i Oslo, forrige helg, her er det noen bilder, vi som dro innover tok egentlig livet heller med ro, vi gikk litt rundt og menget oss ikke med alle rundt i Oslo, for det var utrolig mye fyll!! Men vi koste oss vi!jeg glemte igjen kamera på toalettet på et hotell, jeg måtte løpe tilbake for å hente det, og det var heldigvis der!


Litt av nydelige Aker brygge :)

søppel ble det nok av ja..hehe..

vi hadde en flott dag da, med solskinn og god mat!!!

Har du husket på å stemme frem David Elias da? : Takk for all hjelp! trykk på linken :)

http://www.lano.no/bidrag/david-elias-ostfold

 

Ha en fantastisk topp dag!

Klem fra Linda 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeg er en glad jente på 38 år, 21 mars 2011, oppererte jeg for overvekt Gastric bypass. Jeg laget meg en blogg for å skrive litt om min vei fremover. Du er varmt velkommen til å følge meg! Kontakt meg på: plekelund@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits